Chilli Kashmiri mleté (8-12 000 SHU)
Mleté sušené bobule papriky seté odrůdy Kashmiri. Pálivost: 8-12 000 SHU (málo pálivé).
Kategorie: | Vše |
---|
Ve všem koření cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího, chilli nevyjímaje. Tyto papričky představují nejméně pálivou část naší selekce chilli papriček. Indické chilli papričky Kashmiri pěstované v Kašmíru se vyznačují jasně rudou barvou a pro svoji bohatou a výraznou chuť jsou široce používány nejen v indické kuchyni. Patří do tandoori jídel, curry a mnoha masal. Svojí chutí a slabou pálivostí jsou naše papričky Kashmiri univerzálně použitelné do většiny jídel, kam patří kvalitní paprika a pálivost, tedy např. do marinád, gulášů, omáček, curries, vege & vega pokrmů, nejen do indické a asijské kuchyně.
Země původu: Indie
Latinský název: Capsicum annuum
Skladování: pro zachování vysoké kvality papriček je uchovávejte v našem vakuovém sáčku při pokojové teplotě, mimo sluneční záření. Sáček mějte dobře uzavřený, je vhodné ho navíc umístit do uzavřené sklenice (čím menší, tím lepší), aby se silice a aroma nemohly ztrácet do volného prostoru.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.