Zpět na titulku
Hledání Přečtěte si Recepty Velkoobchod informace
Vše Koření celá Koření mletá Čokolády, kakao Kokos Ostatní
-- Kč
 

Madagaskarská čokoláda nedeodorizovaná bílá 37%
Fino de Aroma, single origin Grand Cru de Sambirano

Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!

Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné.

Složení: Složení: bílá čokoláda (třtinový cukr 37.0%, kakaové máslo 37.0%, sušené plnotučné mléko min. 25%, emulgátor slunečnicový lecitin). Obsah kakaových složek min. 37.0% Může obsahovat
stopy ořechů. Uchovávejte v temnu při teplotě 14-18°C.

Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.

Chuť: vyvážená kombinace mléka, bohatých čokoládových tónů nedeodorizovaného kakaového másla a třtinového cukru. Nepřeslazená.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2495kJ/596kcal, Tuky 44g, Sacharidy 45g, z toho cukry 45g, Bílkoviny 9g, Sodík 98mg.

 

Jak v našem koření, tak v čokoládě cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám vynikající bílou čokoládu obsahující pouze kvalitní kakaové máslo jako tukovou složku. Kakaové máslo bylo vyrobeno pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru, nebyla chemicky upravována (alkalizace, odstraňování přírodního aroma či dodávání umělých aromat) a obsahuje pouze malé množství třtinového cukru. Vedle přímé konzumace se čokoláda skvěle hodí i jak v profesionálním cukrářství, tak při domácím experimentování. Čokoláda je vhodná pro vegetariány.

Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek: vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obvykle obsahují kolem 50% cukru.

 

1) Vyberte balení

 
 
 
 

2) Vyberte počet balení

   
 
 
KOUPIT

Nejnovější články

Super jednoduché, super dobré mořské plody

29.6.2020
Chcete strašně rychlé, ale zároveň moc dobré jídlo? Máte v mrazáku mořské plody a rýži? Potřebujete už jen naše thajské curry. 
více
 

Celozrnný banánový chlebík s madagaskarskou čokoládou

19.6.2020
Dokonalý banánový chlebík, který má zdravotní přidanou hodnotu celozrnné špaldové mouky, minimum přidaného cukru (= 50g medu) a přesto chutná velmi dobře! Děláme jej už několik let, není suchý jak cesta a příprava je "blbuvzdorná" :)
více