Madagaskarská čokoláda nedeodorizovaná bílá 37%
Fino de Aroma, single origin Grand Cru de Sambirano

Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!
Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné.
Složení: Složení: bílá čokoláda (třtinový cukr 37.0%, kakaové máslo 37.0%, sušené plnotučné mléko min. 25%, emulgátor slunečnicový lecitin). Obsah kakaových složek min. 37.0% Může obsahovat
stopy ořechů. Uchovávejte v temnu při teplotě 14-18°C.
Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.
Chuť: vyvážená kombinace mléka, bohatých čokoládových tónů nedeodorizovaného kakaového másla a třtinového cukru. Nepřeslazená.
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2495kJ/596kcal, Tuky 44g, Sacharidy 45g, z toho cukry 45g, Bílkoviny 9g, Sodík 98mg.
Jak v našem koření, tak v čokoládě cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám vynikající bílou čokoládu obsahující pouze kvalitní kakaové máslo jako tukovou složku. Kakaové máslo bylo vyrobeno pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru, nebyla chemicky upravována (alkalizace, odstraňování přírodního aroma či dodávání umělých aromat) a obsahuje pouze malé množství třtinového cukru. Vedle přímé konzumace se čokoláda skvěle hodí i jak v profesionálním cukrářství, tak při domácím experimentování. Čokoláda je vhodná pro vegetariány.
Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek: vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obvykle obsahují kolem 50% cukru.