Madagaskarská kakaová hmota 100%
Excelentní madagaskarská kakaová hmota ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano. Jemně mletá fermentovaná a pražená semena kakaovníku pravého.
Kategorie: | Vše |
---|
Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!
Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné.
Naše čokolády mají kladen důraz na dokonalou chuť - jelikož jsou vyráběny na Madagaskaru a ne v Evropě, tak se při dlouhé dopravě někdy “ošoupají”, vynikající chuť samozřejmě zůstává a neobsahují čokoládový "květ" (změna krystalové struktury kakaového másla vlivem teploty nad 23°C). Tímto způsobem je můžeme dovážet ve velkém a nabídnout Vám tak nízkou cenu.
Jak v našem koření, tak v kakaových produktech cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám luxusní kakaovou hmotu, která byla vyrobena pouze z kakaových bobů tří vyhlášených odrůd kakaovníku pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru, nebyla nijak chemicky upravována (alkalizace, odstraňování antioxidačních flavonoidů, dodávání aromat), a má naprosto vynikající, bohatou chuť ušlechtilých kakaových bobů. Tato kakaová hmota je vyhledávána gurmány jako laskomina, ale především je vhodná na vaření, pro výrobu čokolád, couvertur, pralinek a ozdob jak v profesionálním cukrářství, tak při domácím experimentování. Vhodná pro vegetariány a vegany. Upozorňujeme, že kakaová hmota má velice nízký glykemický index, tedy pomaleji dodává energii, tolik nezatěžuje slinivku a zároveň je velice dobrým prebiotikem a skvělým antioxidantem.
Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek:vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují pouze 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obsahují kolem 50% cukru.
Chuť: extrémně bohatá květinově-ovocná chuť a aroma kakaových bobů Criollo, Trinitario a Forastero. Velice hořká, čtvereček je výtečný jako digestiv po jídle či ke kávě.
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2656kJ/640kcal, Tuky 53g, z toho nasycené tuky 31g, Sacharidy 27g, z toho cukry 1.7g, Bílkoviny 14g
Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.
Výrobce: Chocolat Madagascar
Náš vlastní dovoz do ČR: ano
Latinský název: Theobroma cacao
Složení: kakaová hmota 100% (pražené madagaskarské kakaové boby odrůd Criollo, Trinitario, Forastero). Obsah kakaových složek 100%. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.