25 hodnocení

Madagaskarské kakaové máslo 100% - kousky

Excelentní madagaskarské kakaové máslo ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano.

Varianta
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
129 Kč 379 Kč od 129 Kč
Kategorie: Vše

Jak v našem koření, tak v kakaových produktech cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám luxusní kakaové máslo vyrobené pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru. Nebylo nijak chemicky upravováno (alkalizace, odstraňování přírodního aroma či dodávání umělých aromat) a má tak úžasnou čokoládovou vůni. Je velmi vhodné pro jakékoliv kulinářské užití, profesionální i domácí výrobu čokolády a cukrářských výrobků, dodává úžasnou čokoládovou vůni. Skvěle se hodí i pro výrobu přírodní kosmetiky, léčivých přípravků, či jen tak samotné pro udržování zdravé pokožky. Vyznačuje se také vysokým podílem nenasycených mastných kyselin (31%) a je odolné vůči oxidaci (= konverze nenasycených MK na nasycené MK). Vhodné pro vegetariány a vegany.

Aroma: velice bohatá, intenzivní vůně čokolády.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 3695kJ/884kcal, Tuky 87g, z toho nasycené tuky 52.2g, mononenasycené tuky 28.7g, polynenasycené tuky 2.6g, Bílkoviny 13g, Cukry 0g. 

Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.

Výrobce: Chocolat Madagascar

Náš vlastní dovoz do ČR: ano

Latinský název: Theobroma cacao

Složení: kakaové máslo 100% (pražené madagaskarské kakaové boby odrůd Criollo, Trinitario, Forastero). Obsah kakaových složek 100%.

Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Kakaové máslo skladování 24.4.2023 10:01
Dobrý den, jak kakaové máslo správně skladovat a jak dlouho asi vydrží v dobré kvalitě?
Odpovědět
CK Avatar autora 24.4.2023 11:09
Dobrý den, nejlépe v našem sáčku v temnu při teplotě kolem 15°C. Půl roku bude stále jako nové, za rok pořád bude moc příjemně vonět, ale samozřejmě o něco méně, než nové :-)
Zpět do obchodu