Madagaskarské kakaové máslo 100% - kousky
Excelentní madagaskarské kakaové máslo ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano.
Kategorie: | Vše |
---|
Jak v našem koření, tak v kakaových produktech cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám luxusní kakaové máslo vyrobené pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru. Nebylo nijak chemicky upravováno (alkalizace, odstraňování přírodního aroma či dodávání umělých aromat) a má tak úžasnou čokoládovou vůni. Je velmi vhodné pro jakékoliv kulinářské užití, profesionální i domácí výrobu čokolády a cukrářských výrobků, dodává úžasnou čokoládovou vůni. Skvěle se hodí i pro výrobu přírodní kosmetiky, léčivých přípravků, či jen tak samotné pro udržování zdravé pokožky. Vyznačuje se také vysokým podílem nenasycených mastných kyselin (31%) a je odolné vůči oxidaci (= konverze nenasycených MK na nasycené MK). Vhodné pro vegetariány a vegany.
Aroma: velice bohatá, intenzivní vůně čokolády.
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 3695kJ/884kcal, Tuky 87g, z toho nasycené tuky 52.2g, mononenasycené tuky 28.7g, polynenasycené tuky 2.6g, Bílkoviny 13g, Cukry 0g.
Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.
Výrobce: Chocolat Madagascar
Náš vlastní dovoz do ČR: ano
Latinský název: Theobroma cacao
Složení: kakaové máslo 100% (pražené madagaskarské kakaové boby odrůd Criollo, Trinitario, Forastero). Obsah kakaových složek 100%.
Odpovědět