Paprika maďarská uzená na bukovém dřevě
Bezkonkurenční maďarská paprika uzená na bukovém dřevě, aromaticky a chuťově zcela nedostižná, bez jakýchkoliv umělých kouřových aromat!
Kategorie: | Vše |
---|
Když papriku, tak tu z nejlepších na Zemi.
Maďarskou papriku gurmáni samozřejmě znají. Nás ale v každém koření zajímá to nejlepší, a proto pro Vás máme původní maďarskou Szegedi Paprika, která se často uvádí jako nejlepší na světě. Na kvalitu papriky ze Szegedu jsou kladeny obzvlášť přísné nároky. Szegedská paprika se například mele bez semínek, takže obsahuje pouze jen dužinu a slupku, obojí napěchované vitaminy, oranžovými a žlutými karotenoidy, minerály a mnoha dalšími zdraví prospěšnými látkami, a přirozeně není pančována umělými barvivy. Chuť a aroma jsou prostě úžasné, s dominantní uzenou vůní získanou uzením na bukovém dřevě - posuďte sami. Nabízíme také sladkou a pálivou variantu této excelentní papriky.
UPOZORNĚNÍ!
Za účelem maximálního uchování kvality téměř všechna naše koření profesionálně vakuujeme. Protože tyto kvalitní papriky obsahují relativně vysoké množství svých olejů, tak vakuováním dochází ke vzniku hrudek, které nemají žádný vliv na kvalitu papriky - pouze je po otevření sáčku promačkáním rozbijte a paprika bude zase krásně sypká.
Země původu: Maďarsko, Szeged
Latinský název: Capsicum annuum
Skladování: pro zachování vysoké kvality papriky ji uchovávejte v našem vakuovém sáčku při pokojové teplotě, mimo sluneční záření. Sáček mějte dobře uzavřený, je vhodné ho navíc umístit do uzavřené sklenice (čím menší, tím lepší), aby se silice a aroma papriky nemohly ztrácet do volného prostoru.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.