Pepř čtyřbarevný celý
Námi míchané bobule pepřovníku černého a pepřovce brazilského.
Kategorie: | Vše |
---|
Běžný pepř máme zažitý jako šedé dochucovadlo, které jinak není příliš zajímavé. Nyní však můžete poznat aroma a chuť maximálně čerstvého, nepřeschlého čtyřbarevného pepře složeného z cejlonského černého, cejlonského bílého, malabarského zeleného a brazilského růžového pepře nejvyšší kvality. Čtyřbarevný pepř je neoblíbenější volbou dochucování pokrmů. Pepř je dále hojně používán jak v ayurvédě, tak v tradiční čínské medicíně a při masážích. Pozor, růžový pepř patří do rodiny kešuovitých a může vyvolávat alergie u osob alergických na stromové ořechy.
Země původu: Sri Lanka, Indie, Brazilie
Náš vlastní dovoz: ano
Latinské názvy: Piper nigrum, Schinus terebinthifolius
Skladování: pro zachování vysoké kvality pepře jej uchovávejte v našem vakuovém sáčku při pokojové teplotě, mimo sluneční záření. Sáček mějte dobře uzavřený, je vhodné ho navíc umístit do uzavřené sklenice (čím menší, tím lepší), aby se silice a aroma čerstvého pepře nemohly ztrácet do volného prostoru.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.